Megabouwmaterialen.nl - Bouw Matarialen Noord

Maart 2014

Kolham-Groningen

De werking van Megabouwmaterialen.nl - Bouw Materialen Noord -BMN Groningen.

Op Megabouwmaterialen.nl worden (rest)partijen bouwmaterialen verhandelt door bouwbedrijven, installatiebedrijven, constructiebedrijven en groothandels aan bedrijven en particulieren.
Megabouwmaterialen.nl is een platform waar een adverteerder advertenties kan plaatsen en een bezoeker deze advertenties kan bekijken en daarop kan bieden. Indien een bezoeker vragen heeft over de inhoud van de advertentie, dan dient deze rechtstreeks contact te zoeken met de adverteerder (rechts naast de advertentie: “Stuur een email naar de adverteerder.”)
Indien een bezoeker interesse heeft voor de inhoud van een advertentie, dan kan deze daarop bieden en/of rechtstreeks contact zoeken met de adverteerder. Een eventuele overeenkomst wordt gemaakt tussen de adverteerder en de bieder. Megabouwmaterialen heeft daar geen invloed op en is daarin geen partij.
Voordat u kunt bieden, dient u een account aan te maken. Klik daarvoor in het menu op “Login”. Voer de gevraagde gegevens in, waarna u van Megabouwmaterialen.nl direct een email ontvangt op het door u opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de email en u kunt meteen beginnen met bieden.

Zoekt u bepaalde materialen?

Kijk per rubriek of typ een zoekwoord in.

Interesse om te adverteren?

Schrijf u direct in als u iets te verkopen heeft. Via Megabouwmaterialen.nl ontvangt u dan inloggegevens om uw advertenties te kunnen plaatsen.
Kijk hier voor meer informatie over: Algemene Gebruiksvoorwaarden, Regels voor het plaatsen van advertenties en het Privacybeleid van Megabouwmaterialen.nl. (voor de webbouwer: Onderstreept betekent een link naar de bewuste pagina’s)
Heeft u vragen over de werking van de website of over Megabouwmaterialen.nl dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier.

Bedankt voor uw bezoek aan Megabouwmaterialen.nl!